Yritysyhteistyö

PSK-Aikuisopisto kouluttaa osaavia työntekijöitä tämän päivän ja tulevaisuuden työelämään. Haluamme palvella työelämän kumppaneitamme joustavasti ja ammattitaitoisesti. Yhteistyöllä varmistamme, että PSK-Aikuisopistolta valmistuu sitoutuneita ja motivoituneita ammattilaisia.
Tarjoamme koulutuspalvelut työelämään joustavasti ja räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Koulutuksia yritysten ja organisaatioiden kanssa voidaan toteuttaa mm. oppisopimuksella, koulutussopimuksella, henkilöstökoulutuksena sekä erilaisina rekrytoivina koulutuksina ja yhteishankintakoulutuksina yhteistyössä työ- ja elinkeinotoimistojen kanssa.

Koulutukset voivat tähdätä tutkinnon tai osatutkinnon suorittamiseen tai tavoitteena voi olla henkilöstön täsmäkouluttaminen tiettyyn osaamisalueeseen. Asiantuntevat kouluttajamme auttavat osaamistarpeiden kartoituksessa ja rakennamme yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaiten soveltuvan koulutuskokonaisuuden.

Kumppanuus PSK-Aikuisopiston kanssa on kokonaisvaltaista yhteistyötä henkilöstön ammatillisen osaamisen ja organisaation toiminnan kehittämiseksi. Valtakunnallinen työelämäpalaute antaa meille tietoa työpaikkaohjaajien ja työpaikkojen edustajien kokemuksista yhteistyöstä oppilaitoksemme kanssa. Tämä tieto auttaa meitä kehittämään toimintaamme työpaikkaohjaajien ja työpaikkojen edustajien kanssa.
Työnantaja

Tutustu PSK-Aikuisopiston koulutustarjontaan

Lue lisää
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram