Tietoa meistä

PSK Aikuisopisto Oulu Arvot

PSK-Aikuisopisto – luomassa osaamista työelämää varten

PSK-Aikuisopisto on Pohjois-Suomen Koulutuskeskussäätiön ylläpitämä yksityinen ammatillisen koulutuksen järjestäjä Oulussa. Opiskelijoinamme ovat pääsääntöisesti aikuiset opiskelijat ammatillisessa koulutuksessa.
Koulutusaloinamme ovat myynti ja markkinointi, taloushallinto, johtaminen ja kehittäminen, yrittäjyys, sosiaali- ja terveysala sekä luonto- ja ympäristöala. Järjestämme myös maahanmuuttajien kotoutumiskoulutusta PSK-Servicen kautta. Toimitilamme ovat Oulussa keskustan tuntumassa, idyllisellä kasarmialueella.

Pohjois-Suomen Koulutuskeskussäätiö perustettiin Haapavedellä syksyllä 1990 kehittämään alueen aikuis- ja täydennyskoulutusta. Säätiötä oli perustamassa 52 perustajajäsentä, joista suurin osa oli pohjoissuomalaisia kuntia ja kaupunkeja. Mukana perustajajäsenissä oli myös Oulun yliopisto ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan tarjoamalla pääosin aikuisille suunnattuja koulutuspalveluja PSK-Aikuisopisto ja PSK-Service Oy:n nimien alla.

PSK-Aikuisopisto ja PSK-Service Oy ovat merkittäviä, aikuisten koulutukseen erikoistuneita koulutuspalvelujen tuottajia ja elinkeinoelämän kilpailukyvyn kehittämiseen keskittyneitä palveluntarjoajia.

Säätiön toimintaa ohjaa ja valvoo perustajajäsenistä valittu hallitus, joka toimii samalla oppilaitoksen johtokuntana.

Asiakkaan kokoinen tulevan tekijä

Arvomme ovat: yhteisöllisyys, inhimillisyys, jatkuva oppiminen, joustavuus, kestävyys
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram