Työkalut opiskelijalle

Verkko-oppimisympäristö Moodle

Verkko-opiskelu tuo joustavuutta, kun haluat opiskella osan ajasta kotona, työpaikalla tai jossain muualla silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
PSK-Aikuisopistossa on käytössä Moodle -verkko-oppimisalusta. Kouluttajat käyttävät verkko-oppimisalustaa koulutuksissaan tarpeen mukaan mm. materiaalin jakoon, tehtävien palauttamiseen, keskusteluihin ja ryhmätehtäviin. Tunnukset ympäristöön saat kouluttajalta.

Office 365 ohjelmat verkossa

PSK-Aikuisopiston opiskelijalla on mahdollisuus ladata veloituksetta uusin Microsoft Office -paketti (Office 365 ProPlus) omalle koneelleen, jos koulutus kestää yli 6 kuukautta.
Office 365 ProPlus -pakettiin sisältyy mm. Word, Excel, PowerPoint, OneNote ja Outlook. Voit ladata Officen viidelle omalle tietokoneellesi (Windows tai Mac). Lisäksi voit hakea iPadin, iPhonen tai Androidin sovelluskaupasta Office-sovellukset ja aktivoida ne maksutta oppilaitoksen tunnuksella. Office 365 ProPlus -pakettin käyttöoikeus on voimassa 30 päivää opiskelun loppumisen jälkeen.

Office 365 ProPlus -paketin lataaminen on helppoa:

1. Avaa kotikoneen selaimessa osoite: https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx
2. Kirjoita käyttäjätunnus-kohtaan @edu.psk.fi (saamasi sähköpostiosoite)
3. Seuraavaksi sinut ohjataan oppilaitoksen kirjautumispalvelimella, jonne syötetään salasana, jota käytät kirjauduttaessa PSK:n luokkakoneille.
4. Klikkaa sivun alareunassa Asenna/Install -painiketta ja seuraa ohjeita

Ohjeita

Tervetuloa opiskelemaan PSK-Aikuisopistoon (video)

Moodleen kirjautuminen ja tehtävän palautus (video)

Etäkirjautumisohjeet (PDF)

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram