Henkilökohtaistaminen, HOKS

HOKS-keskustelu

Kun sinut on hyväksytty opiskelijaksi koulutukseen, saat ajan HOKS-keskusteluun.Ota viimeistään tässä vaiheessa keskeiset koulu- ja työtodistuksesi mukaan tähän keskusteluun, jos et ole niitä vielä hakuvaiheessa liittänyt hakemukseesi.

HOKS- keskustelussa käydään läpi sitä, millaista osaamista sinulla jo mahdollisesti on ja millaiset opiskeluvalmiudet sinulla on. Tämän pohjalta laadit kouluttajan kanssa suunnitelman siitä, miten hankit tutkinnossa edellytettävän osaamisen.
Käytännössä opinnot koostuvat lähiopetuksesta, itsenäisestä opiskelusta ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Nämä edellä mainitut asiat kootaan hoks-asiakirjaan, jonka allekirjoittavat opiskelija ja kouluttaja. Oppisopimuskoulutuksessa myös työnantaja allekirjoittaa hoks-lomakkeen. Koulutuksen aikana suunnitelmasi edistymistä seurataan ja tarvittaessa tehdään päivityksiä ja muutoksia Hoksiin.

Hoks-keskustelun yhteydessä saat tunnukset Moodleen. Moodlesta löytyy mm. koulutuksen aikataulut ja sisällöt sekä opetusmateriaalit..
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram