Yrittäjyyden ammattitutkinto

Koulutuksen perustiedot

Koulutustyyppi
Ammattitutkinto
Koulutuksen laajuus
150 osp
Aikataulu
10.10.2022 – 24.08.2023
Opetustapa
Monimuoto-opetus iltaopetuksena
Koulutuksen hinta
400 €

Sykkiikö sydämesi yrittäjyydelle 💙 Toimitko jo yrittäjänä, ja olet kiinnostunut yrityksen ja oman liiketoimintaosaamisen kehittämisestä?

Suorita yrittäjyyden ammattitutkinto kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa! Saat käytännön osaamista ja valmiuksia liiketoiminnan suunnitteluun, tuotteiden ja palveluiden asiakaslähtöiseen kehittämiseen, yrityksen talouden johtamiseen, markkinointiin ja myyntiin sekä sähköiseen liiketoimintaan.

Kenelle tämä koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu yritystoimintaa suunnitteleville tai yrittäjänä jo toimiville, jotka haluavat vahvistaa yrittäjäosaamistaan. Koulutus sopii myös yrittäjänvaihdostilanteisiin. Tähän koulutukseen on haku myös Te-palveluiden kautta. Mikäli olet työttömänä, sinun kannattaa hakea ensisijaisesti Te-palveluiden kautta, jolloin opiskelu on maksutonta. Pääsyvaatimuksena on tietoteknisten valmiuksien perushallinta. Voit osallistua koulutukseen myös oppisopimusopiskelijana, mikäli toimit jo yrittäjänä.

Lisätietoa tästä koulutuksesta

Lisätietoa tutkinnosta

Lisätietoa yrittäjyyden ammattitutkinnosta Opintopolun ePerusteissa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/7547772/tiedot

Tiedustelut

Kouluttaja Eija Nevala
p. 044 4937 508, eija.nevala@psk.fi

koulutuspäällikkö Outi Heikkilä
044 5262 221, outi.heikkila@psk.fi

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutus keskeytetään kuukauden sisällä koulutuksen aloituksesta, laskutetaan 30 % koulutuksen kokonaishinnasta. Jos koulutus keskeytetään tämän jälkeen, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram