Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Koulutuksen perustiedot

Koulutustyyppi
Perustutkinto
Koulutuksen laajuus
180 osp
Aikataulu
16.01.2023 – 19.01.2025
Opetustapa
Monimuoto-opetus
Koulutuksen hinta
Maksuton

Monipuolista ammattitaitoa liiketalouden eri tehtäviin merkonomin koulutuksella. Tutkinto antaa mahdollisuuden työskentelyyn elinkeinoelämän kaikilla aloilla!

Liiketoiminnan perustutkinto antaa monipuolista ammatillista osaamista ja kehittää tietoja ja taitoja liiketaloudessa. Voit suuntautua esimerkiksi asiakaspalveluun, myyntiin, markkinointiin tai talous- ja palkkahallintoon. Koulutus luo vahvan perustan ammatillisen osaamisen jatkuvalle kehittämiselle työuralla.

Kenelle tämä koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työelämässä oleville nuorille ja aikuisille, jotka haluavat kehittää työtaitojaan erityisesti asiakaspalvelun, digitaalisen sisältömarkkinoinnin, myynnin ja talous- ja toimistopalvelujen työtehtävissä. Lisäksi hakijalla tulee olla tietotekniikan perusvalmiudet sekä suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito (B1).

Hakeudu tähän koulutukseen

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi
Oppisopimusopiskelija
Voit hakeutua koulutukseen myös oppisopimusopiskelijana.
Oppisopimusasioissa ota yhteys: toimisto@psk.fi

Lisätietoa tästä koulutuksesta

Lisätietoa tutkinnosta

Lisätietoa liiketoiminnan perustutkinnosta Opintopolun ePerusteissa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/7846211/tiedot

Tiedustelut

Teemu Simola, 044 727 0018, teemu.simola@psk.fi (asiakaspalvelu- ja myyntiosaaminen)
Anne Jalosalmi, 044 3120 009, anne.jalosalmi@psk.fi (taloushallinto-osaaminen)

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram