Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Koulutuksen perustiedot

Koulutustyyppi
Ammattitutkinto
Koulutuksen laajuus
150 osp
Aikataulu
26.09.2022 – 26.06.2023
Opetustapa
Lähiopetus, etäopiskelu ja työelämässä oppiminen
Koulutuksen hinta

Opi suunnittelemaan ja toteuttamaan myyntiä ja markkinointia, seuraamaan toimenpiteiden tuloksellisuutta ja kehittämään asiakaskokemusta.

Koulutuksen lähiopetus järjestetään käytönnönläheisenä päiväkoulutuksena noin 3 pv/vko Oulun keskustan läheisyydessä PSK-Aikuisopiston toimitiloissa. Lisäksi koulutukseen sisältyy kokeneiden asiantuntija-kouluttajien ohjaamaa itsenäistä työskentelyä sekä työelämässä oppimista. Opinnot suoritetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti.

Kenelle tämä koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on tavoitteena työskennellä myynnin ja asiakaspalvelun monipuolisissa tehtävissä ja aito kiinnostus alaan. Lisäksi hakijalla tulee olla tietotekniikan perusvalmiudet ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito (B1).

Lisätietoa tästä koulutuksesta

Lisätietoa tutkinnosta

Lisätietoa liiketoiminnan ammattitutkinnosta Opintopolun ePerusteissa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/4540525/tiedot

Tiedustelut oppisopimuskoulutuksesta

Koulutussuunnittelija Tiina Kellokumpu-Tyvelä,
044 312 0016, tiina.kellokumpu-tyvela@psk.fi tai toimisto@psk.fi

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutus keskeytetään kuukauden sisällä koulutuksen aloituksesta, laskutetaan 30 % koulutuksen kokonaishinnasta. Jos koulutus keskeytetään tämän jälkeen, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram