Liiketoiminnan ammattitutkinto maahanmuuttajille

Koulutuksen perustiedot

Koulutustyyppi
Ammattitutkinto
Koulutuksen laajuus
150 osp
Aikataulu
13.03.2023 – 16.01.2024
Opetustapa
Lähiopetus, etäopiskelu ja työelämässä oppiminen
Koulutuksen hinta
Maksuton työvoimakoulutukseen osallistuville, omaehtoisille opiskelijoille 400 €

Tutkinto myynnin ja asiakaspalvelun töistä kiinnostuneille! Liiketoiminnan ammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittaminen antaa valmiuksia toimia myyjänä ja asiakaspalvelutehtävissä.

Mikäli sinulla on riittävä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen (vähintään A2.2), osaat käyttää tietokonetta ja haluat tehdä myyjän töitä, tämä koulutus on juuri sinulle. Koulutuksen lähiopetus järjestetään päiväkoulutuksena arkipäivisin 4 kertaa viikossa PSK-Aikuisopistossa. Muutoin opiskelu on kokeneiden asiantuntijakouluttajien ohjaamaa itsenäistä työskentelyä sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Valmistuttuasi osaat suunnitella ja toteuttaa myyntiä, seurata toimenpiteiden tuloksellisuutta ja kehittää asiakaskokemusta.

Kenelle tämä koulutus sopii?

Olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja omaat suomen kielen riittävät suulliset ja kirjalliset taidot (vähintään A2.2). Työvoimakoulutukseen on haku TE-toimiston kautta, jolloin osallistuminen on maksutonta. Jos olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen ja olet oikeutettu omaehtoiseen opiskeluun työttömyysetuudella, voit tiedustella opiskelupaikkaa ja hakea meille, jolloin koulutuksen hinta on -50%. Voit hakea myös omaehtoisena opiskelijana suoraan meille, jolloin koulutuksen hinta on 400 €.

Hakeudu tähän koulutukseen

Liiketoiminnan ammattitutkinto maahanmuuttajille
Oppisopimusopiskelija
Voit hakeutua koulutukseen myös oppisopimusopiskelijana.
Oppisopimusasioissa ota yhteys: toimisto@psk.fi
TE-palveluiden asiakas

Siirry TE-palveluiden hakuun tästä.

Lisätietoa tästä koulutuksesta

Infotilaisuus koulutuksesta

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus 13.12.2022 klo 14.00, 11.1.2023 klo 14.00 sekä 8.2.2023 klo 14.00 PSK-Aikuisopistossa, Veteraanikatu 2, K4-talo.

Lisätietoa tutkinnosta

Lisätietoa liiketoiminnan ammattitutkinnosta Opintopolun ePerusteissa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/4540525/tiedot

Tiedustelut

kouluttaja Sirpa Pieniniemi
044 3120 220, sirpa.pieniniemi(at)psk.fi

koulutuspäällikkö Outi Heikkilä
044 5262 221, outi.heikkila(at)psk.fi

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutus keskeytetään kuukauden sisällä koulutuksen aloituksesta, laskutetaan 30 % koulutuksen kokonaishinnasta. Jos koulutus keskeytetään tämän jälkeen, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram