Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Koulutuksen perustiedot

Koulutustyyppi
Ammattitutkinto
Koulutuksen laajuus
150 osp
Aikataulu
29.04.2024 – 
Opetustapa
Monimuoto-opetus
Koulutuksen hinta
400 €

Työskenteletkö tai onko tavoitteesi tulevaisuudessa työskennellä monipuolisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä?

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala tarjoaa sinulle monipuolisia vaihtoehtoja kehittyä asiakaspalvelun, myynnin, tuoteryhmävastaavan, asiakashankkijan tai teknisen ratkaisumyyjän työtehtävissä. Koulutuksessa päivität digitaitosi, opit suunnittelemaan ja toteuttamaan monikanavaista myyntiä ja markkinointia sekä kehittämään asiakaskokemusta. Koulutuksen lähiopetus järjestetään päiväkoulutuksena PSK-Aikuisopistossa arkipäivisin 2-4 pv/kk. Lähiopetuspäiviin on mahdollisuus osallistua myös Teams-yhteydellä. Muutoin opiskelu on kokeneiden asiantuntijakouluttajien ohjaamaa itsenäistä työskentelyä sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulutuksen kesto pohjautuu opiskelijan oppimistarpeisiin ja henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan (noin 10 - 16 kk).

Kenelle tämä koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on tavoitteena työskennellä myynnin ja asiakaspalvelun monipuolisissa tehtävissä ja aito kiinnostus alaan. Lisäksi hakijalla tulee olla tietotekniikan perusvalmiudet ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito (B1). Jos olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen ja olet oikeutettu omaehtoiseen opiskeluun työttömyysetuudella, voit tiedustella opiskelupaikkaa ja hakea meille, jolloin koulutuksen hinta on -50%.

Hakeudu tähän koulutukseen

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala
Oppisopimusopiskelija
Voit hakeutua koulutukseen myös oppisopimusopiskelijana.
Oppisopimusasioissa ota yhteys: toimisto@psk.fi

Lisätietoa tästä koulutuksesta

Lisätietoa tutkinnosta

Lisätietoa liiketoiminnan ammattitutkinnosta Opintopolun ePerusteissa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/4540525/tiedot

Tiedustelut

kouluttaja Teemu Simola, 044 727 0018, teemu.simola@psk.fi

koulutuspäällikkö Outi Heikkilä, 044 5262 221, outi.heikkila@psk.fi

oppisopimustiedustelut: Koulutussuunnittelija Tiina Kellokumpu-Tyvelä,
044 312 0016, tiina.kellokumpu-tyvela@psk.fi tai toimisto@psk.fi

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutus keskeytetään kuukauden sisällä koulutuksen aloituksesta, laskutetaan 30 % koulutuksen kokonaishinnasta. Jos koulutus keskeytetään tämän jälkeen, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram