Projektitoiminnan koulutusohjelma, maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto

Koulutuksen perustiedot

Koulutustyyppi
Erikoisammattitutkinto
Koulutuksen laajuus
180 osp
Aikataulu
06.02.2023 – 22.12.2023
Opetustapa
Monimuoto-opetus
Koulutuksen hinta
Maksuton työvoimakoulutukseen osallistuville, omaehtoisille opiskelijoille 600 €

Opiskele projekti- ja hanketoiminnan osaajaksi ja suorita maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto!

Maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto toteutetaan PSK-Aikuisopistossa projektitoiminnan koulutuksena. Koulutus on suunnattu alalle suuntaaville ja projekteissa jo työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää ammatillista osaamistaan. Koulutus järjestetään Oulussa päiväopetuksena, ohjauksena ja työpajoina sekä ohjattuna etäopiskeluna. Koulutukseen voi osallistua joustavasti myös etäyhteydellä eri puolilta Suomea. Koulutukseen on haku TE-toimiston kautta, jolloin osallistuminen on maksutonta. Voit hakea myös omaehtoisena opiskelijana suoraan meille, jolloin koulutuksen hinta on 600 €. Jos olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen ja olet oikeutettu omaehtoiseen opiskeluun työttömyysetuudella, voit tiedustella opiskelupaikkaa ja hakea meille, jolloin koulutuksen hinta on -50%.

Kenelle tämä koulutus sopii?

Koulutusohjelma sopii kaikille jotka toimivat kehittämistehtävissä ja/tai haluavat edistää yhteisöjen ja yritysten toimintaa kehittämistoiminnan kautta. Koulutus sopii eri toimialoilla toimiville kehittäjille, kouluttajille tai projektityöstä kiinnostuneille.

Hakeudu tähän koulutukseen

Projektitoiminnan koulutusohjelma, maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto
Oppisopimusopiskelija
Voit hakeutua koulutukseen myös oppisopimusopiskelijana.
Oppisopimusasioissa ota yhteys: toimisto@psk.fi
TE-palveluiden asiakas

Siirry Te-palveluiden hakuun tästä.

Lisätietoa tästä koulutuksesta

Infotilaisuus tutkinnosta

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuudet 13.12.2022 klo 13.00 ja 10.1.2023 klo 13.00 PSK-Aikuisopistolla Oulussa, Veteraanikatu 2, K4-talo. Jos haluat osallistua infoon etäyhteydellä, olethan yhteydessä kouluttaja Tarja Niskaseen: tarja.niskanen(at)psk.fi.

Lisätietoa tutkinnosta

Lisätietoa maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinnosta Opintopolun ePerusteissa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/2357209/tiedot

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutus keskeytetään kuukauden sisällä koulutuksen aloituksesta, laskutetaan 30 % koulutuksen kokonaishinnasta. Jos koulutus keskeytetään tämän jälkeen, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Tiedustelut

vastuukouluttaja Tarja Niskanen
044 3120 750, tarja.niskanen(at)psk.fi

Koulutuspäällikkö Outi Heikkilä
044 5262 221, outi.heikkila(at)psk.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram