Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala, lähihoitaja

Koulutuksen perustiedot

Koulutustyyppi
Perustutkinto
Koulutuksen laajuus
180 osp
Aikataulu
07.11.2022 – 06.11.2024
Opetustapa
Monimuoto-opetus
Koulutuksen hinta
Maksuton

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto antaa pätevyyden työskennellä perustason terveyttä edistävässä, ehkäisevässä ja kuntouttavassa hoito-, huolenpito- ja kasvatustyössä.

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisalaopinnot antavat erityisvalmiudet toimia lähihoitajana erilaisissa vanhusten palvelua, hoitoa, huolenpitoa ja kuntoutusta antavissa toimintaympäristöissä. Työtä voidaan tehdä esimerkiksi sairaaloissa, hoivaosastoilla, kuntoutuskodeissa, vammaistyö-, mielenterveys- ja päihdeyksiköissä, dementiayksiköissä, palvelukodeissa ja kotihoidossa.

Kenelle tämä koulutus sopii?

Koulutus soveltuu sinulle, joka pidät ihmisten kanssa työskentelemisestä ja haluat tukea erityisesti ikääntyvien asiakkaiden toimintakykyä ja osallisuutta. Voit olla suuntaamassa työelämään, vaihtamassa ammattia tai vahvistamassa osaamistasi alalla toimimiseen. Kohderyhmänä ovat TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilujen asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita sosiaali- ja terveysalasta, ja soveltuvat alalle. Hakijalla tulee olla riittävä suomen kielen taito (A2.2/B1).

Lisätietoa tästä koulutuksesta

Lisätietoa tutkinnosta

Lisätietoa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta Opintopolun ePerusteissa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/7854765/tiedot

Tiedustelut

Kouluttaja Vuokko Nikki
044 3120 709, vuokko.nikki@psk.fi
tai
koulutuspäällikkö Marju Kyllönen
044 4023 978, marju.kyllonen@psk.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram