Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Koulutuksen perustiedot

Koulutustyyppi
Ammattitutkinto
Koulutuksen laajuus
150 osp
Aikataulu
15.02.2023 – 
Opetustapa
Monimuoto-opetus
Koulutuksen hinta
400 €

”Mikä tekee työstä mielekästä, merkityksellistä ja motivoivaa?” Esimerkiksi tähän kysymykseen tarjotaan monipuolisia näkemyksiä lähiesimiestyön ammattitutkintokoulututuksen aikana.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää osaamista lähiesimiestyön eri osa-alueilla, tarjota työkaluja ja uudenlaisia näkökulmia lähiesimiestyön eri tilanteisiin, kehittää vuorovaikutustaitoja ja henkilökohtaisia valmiuksia toimia lähiesimiehenä.

Kenelle tämä koulutus sopii?

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on tarkoitettu esimiestyötä tekeville tai julkishallintoon ja yksityiselle sektorille päivittäisjohtamisen tehtäviin hakeutuville: esimerkiksi työryhmän, tiimin tai osaston lähiesimiehille. Tämä koulutus on tarkoitettu erityisesti sosiaali- ja terveysalalla toimiville tai sinne suuntaaville.

Hakeudu tähän koulutukseen

Lähiesimiestyön ammattitutkinto
Oppisopimusopiskelija
Voit hakeutua koulutukseen myös oppisopimusopiskelijana.
Oppisopimusasioissa ota yhteys: toimisto@psk.fi

Lisätietoa tästä koulutuksesta

Lisätietoa tutkinnosta

Lisätietoa lähiesimiestyön ammattitutkinnosta Opintopolun ePerusteissa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/4685450/tiedot

Tiedustelut

Koulutuspäällikkö Outi Heikkilä
044 5262 221, outi.heikkila@psk.fi

Kouluttaja Sirpa Pieniniemi
044 3120 220, sirpa.pieniniemi@psk.fi

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutus keskeytetään kuukauden sisällä koulutuksen aloituksesta, laskutetaan 30 % koulutuksen kokonaishinnasta. Jos koulutus keskeytetään tämän jälkeen, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram